کمی تا قسمتی برفی
 
 
سه شنبه 17 خرداد 1390برچسب:, :: 1:41 ::  نويسنده : نیما توکلی

  عدم رعایت استانداردهای بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو: مهمترین هدف یک وب سایت این است که محصولات و یا خدمات یک کسب و کار را در معرض دید مشترین هدف آن قرار دهد. اگر در هنگام طراحی سایت، آن وب سایت برای کسب رتبه های بالا در موتورهای جستجو نسبت به کلمات کلیدی خاص بهینه نشده باشد قطعاً به هدف اصلی خود نخواهد رسید.
    استفاده از فایل های همچون PDF و یا word بعنوان صفحات آن وب سایت: مخاطبان یک وب سایت از اینکه در هنگام مرور در یک وب سایت با یک فایل غیر از فرمت HTML که یک فرمت معمول برای سایر مرورگرها است، مواجه شوند بیزارند.
    عدم تغییر رنگ پیوندهای دیده شده توسط کاربر در یک وب سایت: یکی از بهترین کارها در طراحی سایت این است که کاربر بداند که هم اکنون در چه صفحه ای است و یا اینکه قبلاً در چه صفحاتی رفته است. این امر به کاربر کمک می کند تا مرور صفحات بعدی را راحتتر انجام دهد.
    استفاده از متن بدون فرمت بندی، پاراگراف بندی و استفاده از تصاویر در یک صفحه وب: خواندن متن تایپ شده در صفحه وب بدون هیچگونه فرمت بندی اعم از سر تیتر، لیست ها، پاراگرافهای کوتاه، فاصله خطوط بیشتر و ... برای کاربران بسیار آزار دهنده است.
    استفاده از فونت ثابت و غیر قابل تغییر در اندازه آن: کاربر هنگام مرور در وب سایت باید بتواند براحتی از طریق مرورگر وب فونت متن صفحات وب را تغییر دهد. در 95% از موارد اندازه فونت وب سایت ها برای مخاطبان آن مناسب نیست.
    استفاده از عنوان صفحات نامناسب برای بهتر دیده شدن در موتورهای جستجوگر: عنوان صفحات هر وب سایت یکی از عوامل مهم در بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو است. اگر از عناوین نا مناسب استفاده شود قطعاً وب سایت رتبه خوبی را در موتورهای جستجوگر کسب نمی کند.
    استفاده از هر چیزی که جنبه تبلیغاتی دارد: کاربرانی که در یک وب سایت مرور می کنند معمولاً از باز شدن پنجره Pop up تبلیغاتی و یا هر چیزی که حرکت آن ها را تحت تاثیر قرار دهد بیزارند.
    عدم وجود یک توافق نامه امنیتی میان وب سایت و کاربر: در وب سایت هایی که مخاطب اطلاعات خود را به هر نحوی در فرم های آنلاین در اختیار صاحبان وب سایت قرار می دهد باید بداند که صاحبان آن وب سایت با آن اطلاعات چه می کنند. معمولاً با نوشتن یک توافق نامه امنیتی این موضوعات برای کاربران تشریح می گردد.
    باز شدن پنجره های جدید در یک وب سایت: این عمل باعث می شود که کاربر تعداد پنجره های زیادی از وب سایت را باز شده داشته باشد و این کار مرور او را در وب سایت مشکل می نماید و وی دچار سردرگمی می شود.
    پس از دیدن وب سایت، کاربر جواب سئوال خود را دریافت نکند: محتوا یک وب سایت باید بگونه ای تدوین شود که کاربر تمامی سئوالات خود را در مورد دریافت محصولات و یا خدمات دریافت نماید و در واقع وی سردرگم نشود.
 

 



سه شنبه 17 خرداد 1385برچسب:, :: 1:39 ::  نويسنده : نیما توکلی

برای افزایش بازدید از سایت راه های بسیار زیادی وجود دارد. مهمترین این راهها بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو است. آنچه که باید به آن توجه داشته باشید این است که برای افزایش بازدید کننده ها نباید عجله به خرج دهید بلکه با یک استراتژی مدون و از قبل برنامه ریزی شده و در طی یک زمان معقول و منطقی سعی کنید ترافیک وب سایت خود را بالا ببرید.
در زیر به چند مورد که به افزایش بازدیدکنندگان سایت شما کمک می کند اشاره می کنیم:

    اول از هر چیز مطمئن شوید که سایتی جذاب و زیبا و با محتوایی گویا، جامع و کامل داشته باشید.
    طراحی سایت شما باید بر اساس آخرین استانداردهای بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو باشد.
    از اینکه فضای میزبانی (هاست) خوبی را انتخاب کرده اید اطمینان حاصل نمایید. وب سایت شما می بایست در تمام ساعات شبانه روز و در طول 365 روز سال در سرویس باشد.
    پس از طراحی سایت و بارگذاری در اینترنت و پشت سر گذاشتن دوره آزمایشی، وب سایت خود را به موتورهای جستجو معرفی کنید.
    توجه داشته باشید که متن های بکار رفته در وب سایت شما باید منحصر بفرد و کاملاً منطبق بر کسب و کار شما باشد و از وب سایت های مشابه دیگر کپی برداری نشده باشد.
    محتوا وب سایت خود را مرتباً بروز کرده و اطلاعات و مقالات جدید را در آن قرار دهید. استفاده از مطالب مفید و آموزنده به کسب رتبه های بالاتر وب سایت شما در موتورهای جستجو کمک بسیار زیادی می کند.
    با وب سایت های مرتبط و معتبر تبادل لینک نمایید.
    از بنر های تبلیغاتی در وب سایت های مهم، معتبر و با قدمت و متناسب با مخاطبان وب سایت خود استفاده کنید.
    یک استراتژی خاص و هدفمند برای ارسال ایمیل های تبلیغاتی داشته باشید و آن را انجام دهید
.

 



سه شنبه 17 خرداد 1390برچسب:, :: 1:29 ::  نويسنده : نیما توکلی

وب سایت ها بر اساس کاربردشان و روش طراحی به انواع مختلفی تقسیم می شوند:

    وب سایت استاتیک: وب سایتی است که در طراحی آنها از HTML، CSS و جاوا اسکریپت استفاده می شود و محتوا این وب سایت ها فقط توسط افراد حرفه ای و متخصص وب قابل بروز رسانی است. هزینه طراحی این وب سایت ها پایین است اما هزینه نگهداری و بروز رسانی آنها بالا است.
    وب سایت های داینامیک: وب سایت هایی هستند که به کمک برنامه نویسی وب و سیستم مدیریت محتوا تولید شده و محتوای این وب سایت ها توسط صاحبان آنها قابل بروز رسانی و تغییر است. این وب سایت ها معمولاً با زبانهای برنامه نویسی ASP.Net، PHP و ... ایجاد می شوند و از تکنولوژی های Ajax و Silverlight نیز بهره می برند. مزیت این نوع از وب سایت نسبت به وب سایت استاتیک این است که صفحات آن قابل اضافه شدن و داده های آنها قابل تغییر است.
    پرتال (پورتال): پرتال ها به وب سایت های بزرگ و داینامیک اطلاق می شود که معمولاً از چند وب سایت در کنار هم تشکیل می شوند و برای استفاده سازمانهای بزرگ و متوسط بکار می روند. بعنوان مثال پرتال های خبری که شامل بخش های انتشار خبر، عضوگیری، نظر سنجی و ... می باشد.
    وب سایت های متحرک (فلش): اینگونه وب سایت ها از جذابیت گرافیکی و بصری بسیار بالایی برخوردار هستند اما سه اشکال عمده دارند که یکی بارگذاری کند این وب سایت ها در اینترنت، عدم خوانده شدن محتوا این وب سایت ها توسط موتورهای جستجوگر و همچنین عدم توانایی در بروز رسانی این وب سایت ها توسط صاحبان آنها خواهد بود.

 



سه شنبه 17 خرداد 1385برچسب:, :: 1:25 ::  نويسنده : نیما توکلی

وبلاگ به یک یا چند صفحه وب گفته می شود که شخص و یا گروهی بطور متناوب هر روز و یا هر چند روز یکبار محتویات آن را بروزرسانی می کنند. اطلاعاتی که درون این وبلاگ ها وارد می شود معمولاً دارای موضوعات مختلفی است و در بسیاری از موارد شخصی می باشد.
وبلاگ اولین بار در 17 دسامبر 1997 میلادی توسط جورن بارگر پا به عرصه ظهور نهاد. امروزه برخی وبلاگ را یک رسانه مهم در اینترنت می دانند.
وبلاگ ها بیشتر جنبه شخصی دارند اما بسیاری از آنها روی موضوعات خاصی تمرکز می کنند. مثلاً برخی از آنها بر روی موضوعاتی از قبیل عکاسی، هنر، سینما و موزیک و یا هر چیز دیگری تمرکز دارند.
در حال حاضر وب سایت های مختلفی در ایران وجود دارد که خدمات وبلاگ نویسی را ارائه می دهند. پرشین بلاگ، میهن بلاگ و بلاگفا از این دسته اند. شما فقط کافی است یک دستگاه کامپیوتر داشته باشید که به اینترنت متصل باشد. در اینصورت می توانید براحتی وبلاگ خود را ایجاد کرده و همه روزه آن را بروزرسانی کنید..

 



سه شنبه 17 خرداد 1385برچسب:, :: 1:21 ::  نويسنده : نیما توکلی

سیستم مدیریت محتوا (Content Management System) یک سیستم تحت وب است که برای تولید، ویرایش و حذف صفحات وب بکار می رود و برای ایجاد وب سایت مورد استفاده قرار می گیرد.
با استفاده از سیستم مدیریت محتوا، کاربر می تواند تمام محتوا یک صفحه وب را اعم از متن، تصویر، فیلم و یا هر رسانه دیگری را ویرایش نماید. این سیستم ها توسط برنامه نویسان وب ایجاد می شوند تا کاربران بتوانند با کمترین تخصص در زمینه طراحی سایت، وب سایت های مورد نظر خود را طراحی کنند.
کاربران استفاده کننده از سیستم مدیریت محتوا با گذراندن یک دوره آموزشی کوتاه می توانند محتویان وب سایت خود را ویرایش کنند. به عبارت دیگر می توان گفت این سیستم ابزاری است برای افراد غیر متخصص در زمینه برنامه نویسی وب.
سیستم های مدیریت محتوا در سال 1990 بوجود آمدند. و در اوایل قرن 21 بازار فروش این سیستم ها بسیار پر رونق گشت.



صفحه قبل 1 صفحه بعد

آخرین مطالب
آرشيو وبلاگ
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان کمی تا قسمتی برفی و آدرس secretlap.loxblog.com لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان


ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 10
بازدید دیروز : 28
بازدید هفته : 38
بازدید ماه : 38
بازدید کل : 16704
تعداد مطالب : 12
تعداد نظرات : 1
تعداد آنلاین : 1